if you dream it you can do it

Bruger du dit liv på den måde du ønsker dig og trives du ?

Du fortjener at leve et liv du elsker og som du springer ud af sengen hver morgen for – fordi du ikke kan lade være!

Billede af Lone Rohmann på stranden i 2021

"

Life and Mindset Coach

Lone Rohmann

Jeg er hende der ved hvad mit livsformål er, nemlig: At jeg vil bruge resten af mit liv på at lære og motivere så mange som overhovedet muligt til at leve og skabe det liv de virkelig ønsker sig.

Jeg holder foredrag/workshops og coacher dem der er nået til det sted i livet, hvor der bliver skreget: FORANDRING.

Mit mindset og min måde at være i livet på tog i september 2019 en 180 graders drejning. Jeg var på mit livs bedste Event. På det tidspunkt havde jeg selvfølgelig ingen ide om hvor stor betydning det event ville få for resten af mit liv.

I oktober 2019 modtog jeg diagnosen livmoderhalskræft, og mit liv forandrede sig, sjovt nok, fra den ene dag til den anden. Ingen i min familie har haft kræft så jeg var overbevist om det “bare var muskelknuder.”

Jeg blev klogere, og var nu fast gæst på Skejby næsten hver dag fra oktober til december. Med en sofa, kvalme og træthed (man ikke kan sove sig fra) som tro følgesvende, fik jeg kæmpet mig igennem sidste kvartal af 2019.

nogen gange siger billeder mere end ord
billede af mig da jeg får den sidste kemo Lone Rohmann
griber-livet-på-ny-lonerohmann

Det event og mit sygdomsforløb gjorde at jeg for alvor fik kigget på mit liv, jeg begyndte at arbejde med mit mindset, implementerede de værktøjer jeg havde lært – satte umulige mål, nåede dem, alt sammen forid jeg blev mere end nogensinde før blev bevidst om hvor sårbart livet er.


Jeg lærte hvor vigtigt det er at arbejde indefra og ud, ikke lade mig styre af de ydre omstændigheder – at arbejde med HVAD jeg vil og acceptere jeg ikke kan regne den ud, dvs. slippe kontrollen og i stedet bruge energi på at folde mine ønsker ud. Jeg lærte om virkeligheden – at den kan vi aldrig vinde over og jeg lærte at arbejde med den Lone jeg rigtig gerne vil være.

Jeg gik fra at ”knokle” en hvis ting ud af bukserne og altid være utryg, have ondt i maven omkring den første i måneden til at leve et liv i fred og tillid, for jeg VED at jeg kan hvad jeg sætter mig for.

”Nogen gange kommer de smukkeste gaver i det grimmeste papir” – og jeg har fået de smukkeste gaver.

I løbet af 2020 opnåede jeg:

  • At blive rask
  • At skrive og få udgivet bogen ”Da min livmoder blev syg”
  • At manifestere et nyt sted at bo, med de kriterier jeg ønskede.
  • At afholde 1 workshop og 2 foredrag inden Coronaen lukkede ned for DK.
  • At stå på scenen og fortælle min historie til over 200 mennesker.
  • At blive interviewet til en pod-cast.
  • At lave 2 video-klip om min ”rejse”, de er blevet brugt til flere events.

Mit liv og mit mindset er forandret for altid, og jeg lærer og udvikler mig stadig hver dag.

Lone Rohmann foredrag
slip det du ikke kan ændre citat Lone Rohmann
Lone Rohmann bogudgivelse
Lone på bog foredrag
Det med småt

Jeg er mor til 2 døtre, det har været os 3 det meste af pigernes liv, hvilket gør at vi er tæt knyttet til hinanden. I skrivende stund er der max en måned til jeg skal være mormor for første gang.

I 2006 blev jeg uddannet Life-coach ved Sofia Manning og jeg har været Fysiurgisk massør siden 2004.

Jeg har haft mange forskellige jobs, alt sammen noget der har haft med mennesker at gøre, lige fra at være home-party konsulent til at arbejde på Bakken, mange år i daginstitutioner og er pt stadig selvstændig massør.

kontakt mig Lone Rohmann

Lone Rohmann

Lone Rohmann er Lifecoach,  mindset changer og forfatter. Hun holder jævnligt workshops om hvordan vi ændre vores mindset, så vi kan opnå vores mål også det umulige mål.

41441219

kontakt@lonerohmann.dk

© 2019 - 2021 All rights reserved​